• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Ik ben Inge van Dongen-Aryani. Van oorsprong kom ik uit Midden-Java, Indonesië. Ik heb daar bij verschillende modebedrijven en een modemagazine gewerkt. Sinds 2005 ben ik woonachtig in Zwolle, Nederland.

Passie
Mode is mijn passie! Ik adviseer mensen graag bij de keuze van hun kleding. 
Met vol enthousiasme heb ik vanaf 2010 mijn eigen kledinglijn met Aryani Collection. Mijn kennis van stoffen & stijlen kan ik goed hiervoor goed gebruiken.

Collectie
Wij zijn gespecialiseerd in Indonesische kleding: sarong & kebaya, traditioneel en modern en waaronder de bruidskebaya.
Behalve sarong & kebaya, kunt u bij ons ook terecht voor accessoires zoals sjaal (selendang), haarklemmen en diverse batik artikelen zoals overhemden, tafelkleden en mutsen.

Op maat laten maken
Op maat laten maken van een sarong, kebaya en/of batik shirt is mogelijk. U bent van harte welkom in onze showroom. Daar ik alleen op afspraak werk, kunt u er van uitgaan dat ik op dat moment ook alle tijd heb om uw wensen te bespreken en desgewenst uw maten op te meten. Speciale wensen? Er is veel mogelijk.

Exclusief
Ik bied een uniek & exclusieve collectie. Iedere sarong en kebaya is handgemaakt in Indonesië. Dat betekent dat er overal maar één exemplaar van is. Van ieder kledingstuk kunt u dan ook maar één exemplaar bestellen. Mocht u belangstelling hebben aarzel dan niet met bestellen. Dit om teleurstelling te voorkomen. 

Kleding voor restaurants
Ik heb veel ervaring met (het op maat laten maken) van kleding voor onder meer Indonesische restaurants. Graag informeren ik u over de mogelijkheden. 

Compliment of verbeterpunt?
Heeft u een compliment of een verbeterpunt ten aanzien van de producten of dienstverlening, laat het weten. Ik ga graag aan de slag met uw opmerkingen. En mocht u ergens niet tevreden over zijn, laat het vooral weten. Een tevreden klant is voor mij erg belangrijk. 

Ik wens u veel winkelplezier!

Inge van Dongen-Sri Aryani